A Data Center Solutions Kft.-t 2016-ban alapítottuk, miután az azt megelőző években, nemzetközi projektek keretében tapasztalatot szereztünk több nagy forgalmú weboldal és magas rendelkezésreállású infrastruktúra kialakításában és üzemeltetésében. Cégünk pénzügyileg stabil, tőkeerős, alapítása óta nyereséges. A cégalapítás óta több, mint 500 ügyfél szavazott nekünk bizalmat, akikkel közösen több ezer projekten vagyunk túl, az egyszerű domain regisztrációtól a teljes integrált rendszerek kialakításáig.

1.000+ Weboldal szervereinken

500+ Elégedett ügyfél

300+ Felügyelt szerver

Ügyfeleink

Ügyfeleink közé tartoznak kis- és nagyvállalatok, magánszemélyek, és önkormányzatok. Néhány elégedett ügyfelünk a teljesség igénye nélkül:

Infrastruktúránk

Szervereink a Victor Hugo utca 18-22. – BIX épületben vannak elhelyezve. A szerverpark redundáns hűtéssel, és elektromos betáplálással rendelkezik, áramkimaradás esetén aggregátoros megtáplálással.
Szerverparkunk kizárólag minőségi 12. és 13. generációs minőségi DELL szerverekből és storagekből épül fel, így maximalizálva a rendelkezésre állást. Szervereink 2x10Gb sávszélességgel kapcsolódnak az internethez, valamint egymáshoz, független switchek segítségével, így növelve a redundanciát. Hálózatunk Mikrotik és Cisco eszközökből épül fel. Az általunk használt összes szerverhez, valamint hálózati eszközhöz rendelkezünk saját raktárunkban cserealkatrésszel (CPU, RAM, HDD, SSD, NVMe, tápegység, ventillátor, valamint minden használt szervertípusból komplett chassis), így az eszközeink esetleges javítását rövid időn belül el tudjuk végezni!